Skip to content

Kirsch

Skræddersyede kvalitetsgardiner efter mål

KIRSCH™ har været på markedet siden 1907, hvor Charles W. Kirsch begyndte at designe og producere gardinstænger under mottoet “Proper drapery hardware is essential to perfect draping success”. Brandet kommer først til Skandinavien i 1920, hvor det gennem årene har gennemgået en del forandringer som har ført os til hvor vi er i dag. KIRSCH™ består af et bredt og stort udvalg inden for gardinstænger, skinner, tilbehør samt skræddersyede gardiner efter mål.

Gennemført design og funktionalitet

Klassisk, minimalistisk, hightech eller inspiration fra de hotteste trends? Kirsch har gardiner til ethvert temperament og enhver boligtype. Sæt prikken over i’et og understreg stil, stemning og udtryk med en helt individuel, skræddersyet gardinløsning, der passer perfekt til dig og dit hjem. 

Lys, lysindfald, lysstyring, varmetab, betjening, børnesikring? Spørgsmålene kan være mange, men svarene finder du altid hos Kirsch™. Vores løsninger bygger på mange års erfaring med det skandinaviske klima, og funktionalitet går altid hånd i hånd med høj produktkvalitet og stolte, skandinaviske designtraditioner.

Gardinkonsulenten rykker ud

Det hele starter med et besøg af vores gardinkonsulent. Herefter er du i trygge hænder hele vejen fra ønsker, idéer og opmåling over tilbudsgivning til montering. En all-inclusive løsning, der giver sikkerhed for det perfekte resultat og overrasker dig positivt på prisen.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam