Skip to content

Bliv forhandler

Din forretning er vores forretning

Deco Group samarbejder kun med producenter, som lever op til vores høje krav indenfor bl.a. kvalitet og design. Kirsch-varemærket er en del af Deco Group, og vi har et godt og stærkt samarbejde med JAB, Sunway og Somfy, som er blandt Europas største og bedste inden for gardiner og solafskærmning. Det er din sikkerhed for den bedste kvalitet.

Som kunde hos Deco Group får I adgang til hele vores ekspertise, og sammen pejler vi os ind på jeres behov og vurderer, hvor vi kan gøre en forskel i jeres forretning – altid med udgangspunkt i jeres strategi.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice omkring detailhandlen. Vi kan derfor tilbyde jer en tilpasset pakkeløsning, der imødekommer jeres behov og ønsker – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service! Vores rådgivning bygger derfor ofte på et samlet koncept, der implementeres og forankres ud fra jeres strategiske grundlag. 

Den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for jer som kunde og dermed øge jeres konkurrenceevne, er at vi hele tiden søger ny viden og ikke bare nøjes med det næstbedste. Jeres forretning er nemlig vores forretning!

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam