Freight Coordinator

Ansøgningsfrist 13. December 2018

Er du uddannet speditør, og kan du dokumentere målbare resultater inden for transportbranchen?  Er du skarp, selvstændig, struktureret, engageret og ikke bange for at tage ansvar?
Har du lyst til at blive en del af Skandinaviens mest spændende koncept inden for solafskærmning?

Så er det dig vi skal have med på vores vinderhold, da vi søger en ny kollega til vores indkøbs- og logistikafdeling!

Fra A til B

Hos DECO GROUP vil du som fragt-koordinator komme til at beskæftige dig med fragt i alle afskygninger. Vi disponerer primært varer fra Europa og Asien, men ligeledes fragter vi intercompany mellem vores datterselskaber og lagre i Skandinavien, samt distribuerer alle vores ordrer helt til detail eller direkte til slutbrugeren. Stillingen indeholder derfor alle facetter af Air, Sea & Land freight.

Du vokser med opgaven

Vi drømmer om en meget skarp, energisk og struktureret speditørkollega med potentiale for mere. Du koordinerer vores daglige fragt, men viser ret hurtigt, at du VIL og KAN mere end det. Foran dig venter Logistics Manager opgaven. Kan du vise de rigtige resultater, overblik og autoritet, får du det fulde ansvar for al fragt i koncernen.

Din profil

Dit grund-dna er struktur, og du udnytter dine faglige kompetencer til at skabe et fragt-grundlag, der sikrer kvalitet og økonomi. Du besidder vindermentalitet og er sulten – middelmådighed beskæftiger du dig ikke med! Du mestrer desuden engelsk på forhandlingsniveau.

Dit nye job består i:

 • At koordinere al fragt
 • At sikre de bedste priser
 • At sikre, at leveringstider altid overholdes
 • At logistikoptimere
 • Fragt leverandørforhandlinger
 • At tænke ”ud af boxen” – vi VIL være bedst – også på fragt!

Du skal derfor besidde:

 • Solid bagage i rygsækken, inden du tiltræder stillingen
 • Et struktureret og stabilt overblik
 • Procesforståelse
 • Rutineret IT-erfaring samt gerne kendskab til Navision NAV
 • Teamplayer-ånd

Et stærkt team i ryggen

Du bliver en del af vores indkøbsteam på 10 medarbejdere, fordelt på sourcing, disponering, kvalitet og fragt. Indkøbsafdelingen er hjertet i virksomheden. Her fødes de optimale vilkår for product-management, fragt, lager m.m., som giver vores salgsafdeling det bedste grundlag for at tilgå markedet fra den absolut bedst konkurrencemæssige vinkel. Vi løfter i flok, især i de ekstra travle perioder. Selvom ansvar altid er tydelig defineret, er der altid masser af sparring og vejledning at hente, både hos dine kollegaer i hele virksomheden samt hos indkøbsdirektøren, som du refererer til.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, kan du kontakte HR & Recruitment afd. Att. Lars Ladegaard Christensen på tlf. 209 10 209

Send din ansøgning til job@decogroup.dk snarest med emnet ”Freight Coordinator”. Vi afholder samtaler løbende, og starter op med den bedste kandidat i Q4.
Løn aftales efter kvalifikationer.