Gardinkonsulenter og -montører søges

Ansøgningsfrist 28. February 2020

Har du kendskab til gardiner og solafskærmninger, og har du altid kunden i fokus? Har du lyst til at blive en del af det førende gardinkoncept i Danmark?

Hos DECO GROUP får du en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt møder kunderne i deres hjem og sælger/monterer ikke blot vore fantastiske produkter, men en helhedsoplevelse, hvor service er i højsædet.

Du tilbyder vores full-service løsning

Som gardinkonsulent kører du ud hjemmefra og har cirka 4-6 kundemøder pr. dag. Her præsenterer du kunderne for vores produkter og rådgiver dem til den bedst mulige løsning til netop deres hjem. Du foretager opmåling af vinduer og døre og udarbejder et komplet tilbud, der indeholder hele pakken, lige fra produktvalg, mål og til betalingslink. Alt dette udføres onsite, så du og kunden afslutningsvis gennemgår det færdige tilbud, alt selvfølgelig med et smil på læben. Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund eller, som minimum, hænderne skruet rigtigt på og kan dokumentere at du er handy og teknisk velfunderet.

Som montør sikrer du, at vi får afsluttet kunden på en topprofessionel måde. Du leverer og monterer de produkter din kollega har solgt og du er altid klædt godt på, da vi gør meget ud af et ordentligt ordregrundlag så du ved hvad der er aftalt. Du har håndværksmæssig erfaring og er fagligt stolt, fleksibel og nøjsom.

Du får grundig uddannelse på vores hovedkontor i Randers, hvorefter du kører med en erfaren salgskonsulent i marken og oplever hele processen fra første række. Du udstyres med firmabil, -telefon og -tablet.

Repræsentant for DECO GROUP

Du bliver en del af vores onsite serviceteam på ca. 30 medarbejdere, fordelt på koordinatorer i Randers samt gardinkonsulenter og montører som kører med udgangspunkt fra hjemmet. Du får kontor på de danske landeveje med hjælp fra vores koordinatorer, der planlægger dine ruter og aftaler dine kundemøder.

Du er ansigtet udadtil for DECO GROUP og vores forhandlere, der handler med vores brands, mens du stadig har daglig kontakt til hovedkontoret for at sikre optimal kundeservice.

En kultur af sammenhold

Hos DECO GROUP samler vi på hjælpsomhed, smil og livsglæde, og vi løfter i flok, især i de ekstra travle perioder. Selvom du kører ud til kunderne alene, er der masser af sparring og vejledning at hente, både hos dine kollegaer rundt om i landet, dine koordinatorer samt onsite-direktøren, som du refererer til. Vi mødes jævnligt og systematisk til uddannelse, samkørsel og til vores sociale arrangementer, som vi gerne afholder flere gange om året.

Produktkendskab og kundetække

Du har ikke nødvendigvis brancheerfaring? Uanset, uddanner vi dig i den afgørende produktviden omkring vores gardiner og solafskærmning. Du har førhen haft med kunder at gøre og forstår vigtigheden af god kundekontakt. Derudover forestiller vi os, at:

  • Du er struktureret og befinder dig godt i et selvstændigt arbejde
  • Du har talent for den rådgivende kundekontakt og formår at opbygge et tillidsforhold til kunden
  • Du har en teknisk tilgang til jobbet og en generel produkt- og håndværksmæssig forståelse
  • Du ser positivt på tingene og er klar med en hjælpende hånd, når der er brug for det
  • Du har en præsentabel profil

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Lars Ladegaard Christensen på tlf. 209 10 209.

Send din ansøgning via Jobindex snarest med emnet ”Gardinkonsulent” eller ”Montør” alt efter din profil. Vi afholder samtaler løbende.