”Der er fart på, når jeg møder ind, og det trives jeg rigtig godt i.”

Henriette, Frontline Suppotter i kundeservice

Der er fart på, når man møder ind som Frontline Supporter hos Deco Group. Heldigvis fungerer tempoet godt for Henriette og hendes trofaste kolleger.

Henriettes job består i at være først på telefonen, følge op på sager og svare kundemails for primært at hjælpe B2B-kunder. Der er dog også en del B2C-kunder, der ringer ind.


Frihed under ansvar

”Som frontline hos Deco Group får du givet en masse ansvar og frihed. Vi er meget selvkørende, og tiden flyver afsted. Vi sidder ikke i en klassisk kundeservice-stilling, men er først på telefonen. Det er altid spændende, hvilken opgave der venter for enden af røret. Jeg tror også, at min chef så mig som et godt match, da jeg tidligere har været projektleder og er vant til at tale med kunder”  fortæller Henriette.

Hun agerer blæksprutte i et knudepunkt, hvor der skal trækkes både i lageret, IT, økonomi og ShopAtHome-afdelingen. Når der sendes langt over 200 gardiner ud dagligt, vil der opstå udfordringer, som bare skal løses nu og her.

Henriette sidder i en nyoprettet stillinger i frontline og tilføjer: ”Vi har fået lov til at udfordre og tænke ud af boksen. Selvom det er en lidt ældre virksomhed, så har jeg og min nærmeste kollega stillet spørgsmålstegn ved mange ting. Fx procedure og ordet ’plejer’. Det er der i den grad blevet lyttet til, og vi har blandt andet fået ændret IT-setuppet en smule, så der er mindre manuelt arbejde.” Henriette valgte at søge stillingen for snart et år siden, fordi hun så muligheder for at udvikle stillingen og sig selv.

En god dag for Henriette er ikke kun, når kunderne er glade, men også når tingene bliver fulgt helt til dørs, og der bliver rykket på noget. Henriette trives i et højt tempo. Når telefonen er lukket, kan hun færdiggøre dagens opgaver og tage hjem med god samvittighed – velvidende, at hun har løst kundernes udfordringer og gjort dem glade.

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med Henriette?

Se vores ledige stillinger via nedenstående link. Hvis der ikke er nogle ledige stillinger, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til på mail.

Ledige stillinger