Skip to content

Om Deco Group

Fra lokal start-up til international succeshistorie

Deco Group står bag de 4 brands DEBEL, SEGA, Gardinbus.com og nyegardiner.dk.
Vi udvikler og distribuerer gardiner, markiser samt gardin- og badtilbehør i hele Norden gennem to forretningsben Consumer og Trade.

Vi har specialiseret os i at designe flotte og funktionelle gardinløsninger
og markiser til private og fagfolk. 
Vi er leveringsdygtige i både standardløsninger samt gardiner og markiser på specialmål.

Begyndelsen på et forretningseventyr

Deco Group så dagens lys i 2010, da opkøbet af flere brands blev en realitet, og et overordnet navn skulle findes. 

Det skulle ikke bare være et tilfældigt navn, men et navn, der virkelig udtrykte husets kompetencer og format. Med tanke på husets mange produkter inden for indretning til husets rum var navnet ret indlysende – Deco Group. 

Stærke produktkoncepter

Med baggrund i vores stærke position på Do-It-Yourself (DIY)-markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af Made-To-Measure (MTM) gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

3 salgskanaler i 2 ben

Omdrejningspunktet i vores forretning er vores forretningsben – Consumer og Trade. Inden for områderne finder vi, i større eller mindre grad, vores tre salgskanaler; Shop-At-Home (SAH), E-Comm og Instore. Med udgangspunkt i vores produktkoncepter er vækstpotentialet i både forretningsben og salgskanaler enormt, og vi har allerede taget de første skridt på rejsen.

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

James Bond med kant

Jo, den er god nok! Vi har bygget en sort og LED-oplyst tunnel i bedste James Bond-stil, der forbinder det nye runde hus med den gamle bygning fra 1986. Vi glemmer nemlig aldrig, hvor vi kommer fra, men er heller ikke bange for at turde vise omverdenen, at vi er best in class og vil være med til at gøre en forskel – både for vores kunder og medarbejdere. Derfor er vores oplyste James Bond-tunnel faktisk et visuelt godt eksempel på vores virksomheds-ånd og på hvordan vi arbejder – med kant uden at være firkantet!

En ‘can-do’ tankegang

Vores mest værdifulde aktiver og ambassadører er utvivlsomt vores medarbejdere, der sidder på vores kontorer i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det er takket være dem og deres ‘can do’-tankegang, entusiasme og store produktviden, at vi i dag sidder som markedsledende inden for produktion af gardiner, gardinstænger og badtilbehør. Dén tilgang er i dag gennemsyret i hele vores organisation – fra forretningsmodel til produktudvikling – fra kontor til lager. Vi tilvælger bevidst medarbejdere, der kan og vil flytte ikke bare sig selv, men også vores forretning. Organisationstrukturen er udpræget flad med lavt fra gulv til loft. Så hvis du kan og vil, så får du skam også lov!ud fra kundens strategiske grundlag.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam