Skip to content

Retail

Kundens forretning er vores forretning

Kundens forretning er vores forretning

Som kunde hos Deco Group får I adgang til hele vores produktportefølje, og sammen pejler vi os ind på jeres behov og vurderer, hvor vi kan gøre en forskel i jeres forretning – altid med udgangspunkt i jeres strategi.

Deco Group samarbejder kun med producenter, som lever op til vores høje krav indenfor kvalitet og design. Vi har et godt og stærkt samarbejde med markedets bedste leverandører inden for tekstiler og solafskærmning. Det er din sikkerhed for den bedste kvalitet.

Kvalitet og service går hånd i hånd

Siden 1979 har DEBEL-brandet dannet grundlag for vores kerneforretning – retail. Det er de mange års erfaring, der gør, at vi i dag sidder med en solid viden omkring både produkter og vores kunders forretning. Vi ved, at kvaliteten skal være i top og forventningerne til vores leverandører er tårnhøje. Det gør samtidig, at vi naturligt nok også ser indad og forventer ekstremt god service fra vores kolleger i fx kundeservice. 

Dyrker de lange relationer

Vi tror på de længerevarende relationer med vores kunder, så vi kommer helt ind under huden på deres forretning og deres udfordringer. Det er med disse udfordringer in mente, at salgsteamet udvikler og tilpasser vores produktkoncepter på DIY og MTM i de tre salgskanaler; SAH, Online og Instore

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam