Lidt om os

DECO GROUP så først dagens lys i 2009, da opkøb af flere brands blev en realitet, og et overordnet navn skulle findes. Det skulle ikke bare være et tilfældigt navn, men et navn, der virkelig udtrykte husets kompetencer og format. Med tanke på husets mange produkter inden for indretning til husets rum var navnet ret indlysende – DECO GROUP.

Vores speciale er produktion af gardiner, gardinstænger, markiser og tilbehør til badet. Vi har siden dag ét samlet på den ekspertviden, der gør os førende på markedet – herunder brandet DEBEL®, der har rundet de 40 år og the grand old lady KIRSCH™, der fylder ikke mindre end 100 år i Skandinavien. Vi har specialiseret os i at producere og levere til detail-kæder og handler ikke direkte med private.

Stærkt sortiment

I takt med, at den minimalistiske nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i boligerne tog til, har navnlig plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. Vi har dog  udvidet vores sortiment til også at omfatte flere produktserier inden for markiser, gardinstænger og tilbehør til badeværelset.

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse os tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg. Med baggrund i vores stærke position på gør-det-selv markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

Kundes forretning er vores forretning

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice omkring detailhandlen. Vores koncept bygger på en tilpasset pakkeløsning, der imødekommer kundens behov og ønsker – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service! Vi sørger naturligvis for, at konceptet implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag.

James Bond med kant

Jo, den er god nok! Vi har bygget en sort og LED-oplyst tunnel i bedste James Bond-stil, der forbinder det nye runde hus med den gamle bygning fra 1986. Vi glemmer nemlig aldrig, hvor vi kommer fra, men er heller ikke bange for at turde vise omverdenen, at vi er best in class og vil være med til at gøre en forskel – både for vores kunder og medarbejdere. Derfor er vores oplyste James Bond-tunnel faktisk et visuelt godt eksempel på vores virksomheds-ånd og på hvordan vi arbejder – med kant uden at være firkantet!

En ‘can-do’ tankegang

Vores mest værdifulde aktiver og ambassadører er utvivlsomt vores medarbejdere, der sidder på vores kontorer i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det er takket være dem og deres ‘can do’-tankegang, entusiasme og store produktviden, at vi i dag sidder som markedsledende inden for produktion af gardiner, gardinstænger og badtilbehør. Dén tilgang er i dag gennemsyret i hele vores organisation – fra forretningsmodel til produktudvikling – fra kontor til lager. Vi tilvælger bevidst medarbejdere, der kan og vil flytte ikke bare sig selv, men også vores forretning. Organisationstrukturen er udpræget flad med lavt fra gulv til loft. Så hvis du kan og vil, så får du skam også lov!

VELKOMMEN TIL DECO GROUP!

DECO GROUP-bygning

Har du tid? Så gi’r vi en kop kaffe

Hvis du ønsker at vide mere om os, og om hvordan vi kan være med til at tage din forretning til det næste step, så tag endelig fat i os, og vi hjælper dig i gang med at sammensætte præcis dét sortiment, der giver værdi for din forretning.

Læs mere