Vores brands

Hos DECO GROUP arbejder vi hele tiden på at tilpasse os tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg inden for gardinverdenen. Vi har derfor kun de brands, der tilfører værdi for vores kunders forretning.

DEBEL- gardiner til den gode pris

I takt med at den minimalistiske nordiske indretningsstil, med masser af lysindfald i boligerne, tog til, har navnligt plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL® tilbyder hele sortimentet. Og DEBEL® er i dag udvidet til også at omfatte flere produktserier inden for markiser og tilbehør til badeværelset.

GÅ TIL DEBEL

KIRSCH – til faghandlen

KIRSCH™ har været på markedet siden 1907. Charles W. Kirsch begyndte at designe og producere gardinstænger under mottoet “Proper drapery hardware is essential to perfect draping success”. Brandet kommer først til Skandinavien i 1920, hvor det gennem årene har gennemgået en del forandringer, som har ført os til, hvor vi er i dag. KIRSCH™ består således i dag af et bredt og stort udvalg inden for gardinstænger, skinner, tilbehør samt skræddersyede gardiner efter mål.

GÅ TIL KIRSCH

Er du vores nye forhandler?

Hvis du ønsker at forhandle DEBEL-produkter, så tag endelig fat i os, og vi hjælper dig i gang med at sammensætte præcis dét sortiment, der giver værdi for din forretning.

Læs mere