Skip to content

Deco Group står bag DEBEL og Kirsch

1 virksomhed
2 stærke brands

Flotte og funktionelle gardinløsninger til både fagfolk og private

Deco Group AS står bag de to brands DEBEL og Kirsch.
Vi udvikler og distribuerer gardiner, gardintilbehør, markiser og badtilbehør til førende varehuse i hele Norden.

Vi har specialiseret os i at designe flotte og funktionelle gardinløsninger og markiser til private og fagfolk. Vi er leveringsdygtige i både standardløsninger samt gardiner syet på specialmål.

DEBEL - gardiner til den gode pris

I takt med at den minimalistiske nordiske indretningsstil, med masser af lysindfald i boligerne, tog til, har navnligt plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL® tilbyder hele sortimentet. Og DEBEL® er i dag udvidet til også at omfatte flere produktserier inden for markiser og tilbehør til badeværelset.

Kirsch – til faghandlen

Kirsch™ har været på markedet siden 1907. Charles W. Kirsch begyndte at designe og producere gardinstænger under mottoet “Proper drapery hardware is essential to perfect draping success”. Brandet kommer først til Skandinavien i 1920, hvor det gennem årene har gennemgået en del  forandringer, som har ført os til, hvor vi er i dag. Kirsch™ består således i dag af et bredt og stort udvalg inden for gardinstænger, skinner, tilbehør samt skræddersyede gardiner efter mål.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam