Skip to content

1 virksomhed
4 stærke brands

Flotte og funktionelle gardinløsninger til både fagfolk og private

Deco Group er specialister i at udvikle, levere og montere alle typer gardiner og markiser gennem de 4 brands DEBEL, SEGA, gardinbus.com og nyegardiner.dk.
Vi distribuerer vores gardiner, markiser samt gardin- og badtilbehør i hele Norden gennem de tre forretningsben Consumer, Retail og Business.

DEBEL

I takt med at den minimalistiske nordiske indretningsstil, med masser af lysindfald i boligerne, tog til, har navnlig plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL® tilbyder hele sortimentet, og sælges gennem førende varehuse, hyper- og byggemarkeder. DEBEL® er i dag udvidet til også at omfatte flere produktserier inden for markiser og tilbehør til badeværelset.

SEGA

SEGA har mere end 50 års erfaring i at levere smukke og funktionelle gardiner og markiser. Vi bruger kun de bedste leverandører, og vi har et stærkt team af professionelle gardineksperter, som sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service. Udvalget er kendetegnet ved stilsikre klassikere og funktionelt design af høj kvalitet. SEGA sælger til slutforbrugeren via gardinbusser, der kører ud til kunden.

SEGA er kendetegnet ved personlig rådgivning, inspiration og højt serviceniveau fra start til slut.

Gardinbus.com

Gardinbus.com har gennem de sidste 25 år leveret gardiner til kunder over hele landet.

Gardinbus.com sælger til slutforbrugeren via gardinbusser, der kører hjem til kunden. Vi tilbyder et stort aktuelt sortiment af gardiner og solafskærmning, som vi har udvalgt fra nogle af Europas førende leverandører.

Et væld af muligheder, god service, inspiration og rådgivning er nøgleordene.

Nyegardiner.dk

Nyegardiner.dk sælger til slutforbrugeren via en e-mærket webshop, men råder også over gardinbusser.

Nyegardiner.dk tilbyder alle typer gardiner – lige fra klassiske rullegardiner til lamelgardiner og plisségardiner.
Produktprogrammet er udviklet ud fra en grundtanke om at give kunderne et enkelt alternativ indenfor alle produktkategorier. Alt sammen til overkommelige priser.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam