Skip to content

SEGA har mere end 50 års erfaring i at levere skræddersyede gardiner, solafskærmning og markiser. Vi bruger kun de bedste leverandører, og vi har et stærkt team af uddannede konsulenter, som sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service. Udvalget er kendetegnet ved stilsikre klassikere og funktionelt design af høj kvalitet.

SEGA er personlig rådgivning, inspiration og højt serviceniveau fra start til slut.

Gennemført design og funktionalitet

Klassisk, minimalistisk, hightech eller inspiration fra de hotteste trends? SEGA har gardiner til enhver stil og boligtype. Sæt prikken over i’et og understreg stil, stemning og udtryk med en helt individuel, skræddersyet gardinløsning, der passer perfekt til dig og dit hjem. 

Lys, lysindfald, lysstyring, varmetab, betjening, børnesikring? Spørgsmålene kan være mange, og svarene finder du altid hos SEGA. Vores løsninger bygger på mange års erfaring, og funktionalitet går altid hånd i hånd med høj produktkvalitet og tidens trends.

Gardineksperten rykker ud

Det hele starter med et besøg af vores gardinekspert. Herefter er du i trygge hænder hele vejen fra ønsker, idéer og opmåling over tilbudsgivning til montering. En samlet løsning, der giver sikkerhed for det perfekte resultat.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam