Skip to content

SEGA har i mere end 50 år været en af de førende leverandører af skræddersyede gardiner, solafskærmning og markiser. Vi bruger kun de bedste leverandører, og har et stærkt team af uddannede gardineksperter, der sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service. Udvalget er kendetegnet ved stilsikre klassikere og funktionelt design af høj kvalitet.

SEGA er personlig rådgivning, inspiration og højt serviceniveau fra start til slut.

Gennemført design og funktionalitet

Klassisk, minimalistisk, hightech eller inspiration fra de hotteste trends? SEGA har gardiner til enhver stil og boligtype. Sæt prikken over i’et og understreg stil, stemning og udtryk med en helt individuel, skræddersyet gardinløsning, der passer perfekt til dig og dit hjem. 

Lysindfald, lysstyring, varmetab, betjening og børnesikring? Spørgsmålene kan være mange, og svarene finder du altid hos SEGA. Vores løsninger bygger på mange års erfaring, og funktionalitet går altid hånd i hånd med høj produktkvalitet og tidens trends.

Gardin- og markisebusser i hele Danmark

Hos SEGA sætter vi en ære i at skabe smukke, individuelle gardinløsninger til dit hjem, og det hele starter med et besøg af vores gardinekspert. Herefter bliver du trygt guidet hele vejen fra ønsker, idéer og opmåling over tilbudsgivning til montering. Du får en samlet løsning, der giver sikkerhed for et smukt resultat, som er skabt til at holde i mange år.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam