Skip to content

Trade

Kundens forretning er vores forretning

Kundens forretning er vores forretning

Forretningsbenet ”Trade” omfatter køb af vores produkter og ydelser med henblik på videresalg. Dette inkluderer både salg til detailhandlen og erhvervskunder.

Som kunde hos Deco Group får I adgang til hele vores produktportefølje. Vi lytter til jeres behov og strategi for at finde de rette løsninger, der kan styrke jeres forretning – med udgangspunkt i jeres strategi.

Vi samarbejder kun med producenter, der lever op til vores høje standarder indenfor kvalitet og design. Gennem vores solide samarbejde med branchens førende tekstil- og solafskærmningsleverandører sikrer vi jer den bedste kvalitet.

Retail: Kvalitet og service går hånd i hånd

Kvalitet og service danner grundlag for vores kerneforretning. Siden 1979 har DEBEL-brandet været hjørnestenen i vores engagement i detailhandel. Med årtiers erfaring har vi opnået dyb indsigt i både produkter og vores kunders forretning og behov. Vi stiller høje krav til kvalitet og forventer førsteklasses service, både fra vores leverandører og vores eget team, herunder vores dedikerede kundeservice.

Vi dyrker de lange relationer

Vi værdsætter langsigtede relationer med vores retailkunder, hvor vi fordyber os i deres forretning og udfordringer. Med fokus på deres specifikke behov tilpasser og udvikler vores salgsteam vores produktkoncepter til både DIY og MTM inden for vores tre salgskanaler: SAH, E-Comm og Instore.

Erhverv: Muligheder i et dynamisk marked

Vi ser et væld af muligheder i erhvervsmarkedet, og vi kan håndtere både små og store projekter. Vi har valgt at intensivere vores fokus på dette forretningsområde, og har det godt med de udfordringer, markedet præsenterer. Vi er overbeviste om vores evne til at imødekomme dem med succes.

Projektledelse i topklasse

Samarbejdet med erhvervskunder omfatter ofte komplekse projekter, der kræver konstant opmærksomhed og nøjagtighed. Vores kunder forventer førsteklasses projektledelse, og vi tager gerne del i tværfaglige samarbejder med arkitekter og bygherrer for at levere skræddersyede totalløsninger. Vi stræber efter at opbygge langsigtede relationer ved at sikre, at vores kunder altid er tilfredse med den professionalisme, vi bringer til bordet.

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam