Skip to content

DEBEL® har været på markedet siden 1979 og har placeret sig i en stærk position i takt med den stigende bolig- og indretningsinteresse – hjulpet godt på vej af den store gør-det-selv bølge. Produkterne sælges gennem førende varehuse, hyper- og byggemarkeder.

Stærkt sortiment

I takt med, at den minimalistiske nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i boligerne tog til, har navnlig plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL® har dog fortsat hele sortimentet og er i dag udvidet til også at omfatte flere produktserier inden for markiser og tilbehør til badeværelset

Rådgivning i hjemmet

Vi råder i dag over 22 gardin- og markisebusser, som hver dag rådgiver og vejleder kunderne om den bedst mulige løsning inden for kundens budget fra DEBEL Plus-sortimentet. Konceptet med professionel rådgivning, i form af gardinbussen, har vist sig at være et godt supplement til gør-det-selv segmentet. Kunderne oplever væsentlige besparelser, da omkostningerne til store showrooms og butiksfacader er skåret væk, samtidig med, at rådgivningen foregår i deres eget hjem.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam