DEBEL – Lys.Skygge.Hygge.

DEBEL® har været på markedet siden 1979 og har placeret sig i en stærk position i takt med den stigende bolig- og indretningsinteresse – hjulpet godt på vej af den store gør-det-selv bølge. Produkterne sælges gennem førende varehuse, hyper- og byggemarkeder.

Stærkt sortiment

I takt med, at den minimalistiske nordiske indretningsstil med masser af lysindfald i boligerne tog til, har navnlig plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner opnået en stærk markedsposition hos forbrugerne. DEBEL® har dog fortsat hele sortimentet og er i dag udvidet til også at omfatte flere produktserier inden for markiser og tilbehør til badeværelset.

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse os tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg. Med baggrund i vores stærke position på gør-det-selv markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

Rådgivning i hjemmet

Vi råder således i dag over 22 gardin- og markisebusser, som hver dag rådgiver og vejleder kunderne om den bedst mulige løsning inden for kundens budget fra DEBEL Plus-sortimentet. Konceptet med professionel rådgivning i form af Gardinbussen har vist sig at være et godt supplement til gør-det-selv segmentet. Kunderne oplever væsentlige besparelser da omkostningerne til store showrooms og butiksfacader er skåret væk samtidig med at rådgivningen foregår i deres eget hjem.

Besøg os på debel.dk

Er du vores nye forhandler?

Hvis du ønsker at forhandle DEBEL-produkter, så tag endelig fat i os, og vi hjælper dig i gang med at sammensætte præcis dét sortiment, der giver værdi for din forretning.

Læs mere