Skip to content

Deco Studio

Showroom med gardiner for enhver smag

DECO STUDIO er lidt udover det sædvanlige showroom, du vil møde! Ved første øjekast er den runde bygning måske ikke så nyskabende, men træder du ind, får du en totaloplevelse, der netop ikke er set før.

Ikke så kantet

Vores showroom er rundt, fordi vi går efter at designe og skabe produkter, der har kant uden at være firkantet. Netop fordi vi tror, at de bedste idéer opstår, når de puttes i det cirkulære fremfor det kantede. Det skaber de bedste løsninger – både for os og vores kunder. 

Den mørke tunnel i bedste James Bond-stil forbinder det nye med det gamle. Vi glemmer nemlig aldrig, hvor vi kommer fra, men er heller ikke bange for at vise, at vi har en ‘can do’-holdning. En holdning der er gennemsyret i hele vores organisation – fra forretningsmodel til produktudvikling.

Et univers med muligheder

Vores showroom viser de mange muligheder, vi som standard kan tilbyde vores kunder. Har du, som vores kunde, eksempelvis et ønske omkring private label produkter, så er der rigtig mange muligheder. Vi finder dem sammen i vores showroom.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam