Skip to content

Onboarding

Godt begyndt er halvt fuldendt

Onboarding – godt begyndt er halvt fuldendt

Vi er hele tiden på udkig efter nye dygtige og engagerede kolleger, som brænder for det, de laver, og som kan være med til at udvikle Deco Group. Vi hylder diversiteten blandt vores kolleger, så vi sammen kan sikre fortsat vækst og udvikling.

Som udgangspunkt håndterer vi alle rekrutteringer gennem eget HR-team. Det gør vi for at sikre, at der et match mellem kandidat og job. Samtidig sikrer vi, at vi får kolleger med samme leveregler, som vi har. 

Kandidatens personlighed er altafgørende for os, og vi kan godt fravælge en dygtig kandidat, hvis ikke kemien er tilstede. 

Førstehåndsindtrykket af os som din kommende arbejdsplads kan være altafgørende for din succes her hos Deco Group. Netop derfor sørger vi for en god introplan, og at du får tilknyttet en eller flere mentorer til oplæring. 

Efter din første måned afholder din leder oftest en medarbejdersamtale med dig, hvor I sammen får afklaring på eventuelle udfordringer og spørgsmål omkring os og jobbet. Det er et fælles ansvar mellem leder og medarbejder, at I får talt om og afdækket forventninger allerede fra starten. Det er derfor essentielt, at disse samtaler er ærlige og åbne, så både medarbejder og leder er trygge ved din ansættelse. 

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam