Skip to content

Onboarding

Godt begyndt er halvt fuldendt

Onboarding

Vi er hele tiden på jagt efter nye talentfulde kolleger, der brænder for deres arbejdsområde og ønsker at være med til at forme Deco Groups fremtid. Vi sætter pris på mangfoldighed blandt vores kolleger, da vi ser det som nøglen til vedvarende vækst og udvikling.

Som udgangspunkt håndterer vi alle rekrutteringer gennem eget HR-team. Det gør vi for at sikre, at der er en godt match mellem kandidat og jobbet. Samtidig sikrer vi, at vores værdier matcher vores kommende kollega.

Dit første indtryk af os som din kommende arbejdsplads er vigtigt for din succes hos Deco Group. Derfor sørger vi for, at der laves en introplan, og at du får tilknyttet en eller flere mentorer, der vil hjælpe dig med at komme godt i gang.

Efter din første måned vil din leder normalt afholde en introsamtale med dig. Her kan I sammen afklare eventuelle udfordringer og besvare spørgsmål om os og jobbet.

Gardinsælgere og -montører

Alle nye gardinsælgere og -montører bliver tilknyttet et team, hvor din teamleder agerer som både mentor og sparringspartner. Derudover gennemgår du et 12-ugers onboardingforløb, som inkluderer et e-læringsforløb ved opstart, samkørsel og sidemandsoplæring med din teamleder og dygtige ambassadører inden for salg og montage.

Du deltager yderligere i et 3-dages kursus hos vores Academy i Greve, hvor du bliver uddannet i vores gardiner.

At begå fejl er en naturlig del af at være ny medarbejder, og det er derfor vigtigt, at du kontakter din teamleder, hvis du oplever, at noget er svært. På den måde kan vi sikre, at du får den nødvendige oplæring, så du lykkes i dit arbejde hos Deco Group.

Vi ser frem til at have dig med på holdet!

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam