Skip to content

Onboarding

Godt begyndt er halvt fuldendt

Onboarding – godt begyndt er halvt fuldendt

Vi er hele tiden på udkig efter nye dygtige og engagerede kolleger, som brænder for det, de laver, og som kan være med til at udvikle Deco Group. Vi hylder diversiteten blandt vores kolleger, så vi sammen kan sikre fortsat vækst og udvikling.

Som udgangspunkt håndterer vi alle rekrutteringer gennem eget HR-team. Det gør vi for at sikre, at der et match mellem kandidat og job. Samtidig sikrer vi, at vi får kolleger med samme værdier, som vi har. 

Kandidatens personlighed er meget vigtig for os, og vi vil gerne fravælge en dygtig kandidat, hvis ikke kemien er der. 

Det første indtryk, du får af os som din fremtidige arbejdsplads, kan have afgørende betydning for din succes her hos Deco Group. Derfor sørger vi for, at der laves en introplan, og at du får tilknyttet en eller flere mentorer til at oplære dig.

Efter din første måned afholder din leder normalt en medarbejderintrosamtale (MIS) med dig, hvor I sammen får afklaret eventuelle udfordringer og spørgsmål om os og jobbet. Det er et fælles ansvar mellem leder og medarbejder at tale om og afdække forventninger allerede fra starten. Det er afgørende, at disse samtaler er ærlige og åbne, så både medarbejder og leder føler sig trygge ved din ansættelse.

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam