Skip to content

Bliv praktikant hos Deco Group

En unik mulighed for erfaring

Erfaring på cv’et

Hør nuværende og tidligere praktikanter fortælle om deres mål og oplevelser under deres praktikforløb.

Nicoline, 25 år
Studerer sociologi på AAU med speciale i organisationssociologi, moderne arbejdsliv og HRM.

Uddannelsesmål: Formålet med min praktik er at udforske de mange karrieremuligheder, som er tilgængelige for sociologer. Jeg anvender mine kvalitative og kvantitative metoder samt teoretiske viden til at løse konkrete problemstillinger. Dette inkluderer udarbejdelse af spørgeskemaer, evalueringer, interviews og analyse af resultaterne. Hensigten hermed er at kunne udvikle og forbedre de områder, jeg arbejder med. Mit eget personlige mål med praktikopholdet er at få indblik i HR-området og få fingrene ned i faget.

Det bedste ved min praktik: Noget af det mest værdifulde ved min praktik hos Deco Group er muligheden for at arbejde side om side med mine kolleger og den tillid samt indflydelse, der er blevet tildelt mig i løbet af praktikforløbet. Denne oplevelse har bidraget markant til både min faglige og personlige udvikling, og den har givet mig et klarere billede af mine kompetencer og mine karriereinteresser. Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i en række forskellige aktiviteter, herunder møder, udvikling af e-læringsplatform samt uddannelsesdage og bidrag til udvikling af HR-afdelingens fokusområder. Hver morgen ser jeg frem til en ny dag med nye spændende opgaver.

Mathias, 25 år
Studerer International handel og markedsføring på Aarhus Erhvervsakademi.

Overordnede uddannelsesmål med praktik: Formålet med min praktik er at opnå indsigt og praktiske kompetencer i arbejdsopgaver indenfor både indkøb og supply chain i en mellemstor virksomhed.  

Det bedste ved min praktik: Der er mange gode ting ved at være hos Deco Group, men det bedste er, at jeg indgår i store og spændende projekter, hvor jeg fra dag 1 fik rigtig meget medansvar og indgår i teams på lige fod med alle de andre.

Fun fact om min afdeling: Gøgl og dårlig humor er en integreret del af dagligdagen

Monika, 24 år
Studerer Value Chain Management på VIA University College.

Overordnede uddannelsesmål med praktik: Formålet med min praktik er at opnå praktisk erfaring inden for supply chain og udforske hvilket felt, jeg gerne vil forfølge som en karrierevej.

Det bedste ved min praktik: Det, der gør min praktik særlig givende, er muligheden for at deltage aktivt i de tildelte projekter, da det åbner døren for en betydelig læringsproces.

I studiepraktik hos Deco Group

Mød Thomas og Emma, et par af vores tidligere praktikanter. Her fortæller de om deres praktikforløb i henholdsvis vores HR- og Supply Chain afdeling.

Kunne du tænke dig at blive vores næste praktikant?

Lige nu søger vi nye praktikanter til foråret 2024. 
Lyder det som noget for dig? 

  • Du får et praktikophold med mulighed for at afprøve teori i praksis.
  • Du indgår i teams på lige fod med dine kolleger, hvor du tager del i spændende opgaver og nye tiltag.
  • Du bliver mødt af energiske og venlige kolleger, som står klar med hjælp og sparring.
  • Du bliver inviteret med til sociale arrangementer og får fri frokost og frugt hver dag.

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam