Skip to content

Socialt ansvar

Vi passer på miljøet - og hinanden

 Vi passer på miljøet – og hinanden …

Vi har en grundlæggende respekt for hinanden, og vi behandler hinanden lige uanset alder, køn, religion, seksuel orientering mv. Vi her derfor ikke behov for at lave politikker, der skal fremme lighed på arbejdspladsen. Den er der allerede, som et naturligt og grundlæggende element.  

Der sker ofte interne rokeringer eller forfremmelser hos Deco Group. Når det sker, sørger vi altid for at kommunikere det ud til vores kolleger. Først internt i teamet, og dernæst på vores intranet ‘DG Intra’. Det er vigtigt for os at kommunikere, hvorfor disse ændringer er sket, så vi undgår snak i krogene og spekulationer. 

Vi mener selv, at vi er ret grønne i vores dagligdag, men ved også, at vi kan blive endnu bedre. Vi har blandt andet ikke længere vand på flaske – postevandet fra køkken og vandkøler er ganske fint. Alle medarbejdere får udleveret en termoflaske til netop kolde og varme drikke.

CSR – Corporate Social Responsability er et område, vi prioriterer meget højt. Vi stiller derfor krav til, at alle vores leverandører overholder de gældende direktiver og standarder – REACH, BSCI og WEEE. Det gælder både vores produkter samt emballagen, produkterne leveres i. 

0 +
års erfaring
0 +
medarbejdere
0 år
gennemsnitsalder
0 +
gardinbusser

Vil du være forhandler?

Du kan også blive en del af vores forhandlerteam